MIKOŁAJKOWA LICYTACJA WALECZNE Z GÓR, NIEZWYKŁA KSIĄŻKA DLA DARCZYŃCY

Mamy dla Państwa bestselerową książkę, po raz pierwszy w sposób błyskotliwy i zajmujący, opisano niezwykłe, czasem tragiczne losy kilku kobiet działających w czasie I i II konspiracji. O książce i o jej autorce, Pani Agacie Puścikowskiej już wspominaliśmy, a także mieliśmy okazję gościć Panią Agatę. podczas jednego z naszych losowań dla darczyńców „Słodycz Pomagania”( https://youtu.be/NCXbhG77JAo )

Tą niezwykłą książkę z dedykacją od autorki, otrzyma osoba która do dnia 11. 12. 2021 r przekaże największy datek, Formularz licytacji w załączonym linku: https://docs.google.com/…/1mD1IH9zeJNpGeCpAyi0u…/edit

Zebrane podczas licytacji pieniądze zostaną, jak zwykle przeznaczone na pomoc najbardziej potrzebującym Polakom na Kresach, ze szczególnym uwzględnieniem Polaków mieszkających na terenie Białorusi którzy w ostatnim okresie stali się ofiarami wyjątkowo agresywnej, antypolskiej polityki Kremla i reżimu Łukaszenki.

Wszyscy nasi DARCZYŃCY zostaną uwzględnieni podczas Świątecznego Losowania Fundacji Dunajec w dniu 13 grudnia 2021 r. o godz. 17.00. znajduje się pod linkiem:Mamy nadzieję, że jak zwykle chętnie włączycie się w nasze wspólne dzieło ?

POMOC HUMANITARNA DLA POLAKÓW Z BIAŁORUSI !!!
WIELKIE ŚWIĄTECZNE LOSOWANIE !!!